Om Mig

Jeg er flyvsk. Jeg har egen massage klinik, Lazzuli, en tegneside, Lazzuli Doodles, hvor jeg tegner portrætter på bestilling, og nu også bloggen. Jeg er ikke typen der sætter sig ned og tænker tingene igennem inden start – Økonomi, planer, mål .. eurgh, nej. Jeg springer, hovedførst, og satser på at det nok går, det plejer det jo. Til gengæld er jeg heller ikke typen der så bare slipper hvis det ikke går – Har jeg sagt at det vil gå, så går det. Så er det bare fordi jeg ikke kæmper hårdt nok.
Ligeså flyvsk jeg er, ligeså meget ordensmenneske er jeg også – Rod er ikke tilladt. Alt sorteres ned til mindste detalje, og dymo labels er min bedste ven. Om dette har noget med min ikke-eksisterende hukommelse at gøre ved jeg ikke ..
Jeg er også kreativ – Måske nok lidt for kreativ. Jeg får mange gode idéer, som jeg jo selvfølgelig straks fører ud i livet. Så skal det ene males, det andet skal rykkes rundt, og så skal jeg iøvrigt lige bygge et hundehus her til morgen. Jo jo, jeg er i hvert fald ikke kedelig.
Medmindre du ikke kender mig – Eller nærmere, jeg ikke kender dig. Så siger jeg nemlig ikke et ord, undgår helst overhovedet at være i situationen, og griner nervøst og tripper på tæerne indtil jeg får lov til at slippe. Jeg er ikke den sociale type.
Så længe jeg ikke skal møde op personligt, er jeg dog en person med et brændende ønske om at hjælpe. Derfor arbejder jeg også som frivillig hos Happy Dogs, en fantastisk forening som gør alt hvad de kan for at give hunde i Danmark bedre vilkår.

Advertisements